Idea Best Beg Anti Ragut Untuk Jurukamera


Kejadian meragut, samun, merompak, mencilok dan mencuri adalah satu kegiatan tidak sihat yang amat ditakuti oleh semua photographers, lelebih lagi mereka yang terpaksa membawa backpack dengan full equipments untuk bergerak. Penyamun dah bijak sekarang ni, dah kenal brand beg yang digunakan photographers. Sungguh tak best. Bukan seringgit dua harga satu beg tu kan? Dengan gears dalam tu yang hilang, boleh membuatkan anda nangis tidak berlagu.


Vanila & Lace, satu blog ni memberikan anda idea untuk mengurangkan dan menjadikan anda bukan sasaran utama perampok². Alamak sori la eh, ni dia bagi idea pada jurugambar perempuan. Aku percaya, jurugambar lelaki boleh tukar ia dengan beg lain. Korang kan kreatif. Check the pics below.





Nice kan? Ingatkan dalam ni penuh ngan barang mekap, sekali bukak² 1Ds Mark IV! wuuuhhhhh!!!!

Korang boleh dapatkan methods atau camne diorang buat beg ni kat sini.

1 comments:

bayan said...

Comelnya...nak satu [walaupun kamera dah kena rampok.]

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...