My Official Blog. Confirm.


Hmmmm....dah lama takde blog rasmi. Macam femes la plak kan? heheheeh..takde lah. Kekadang tu perlukan tempat nak tulis dan luah ape2. So, cari² templates yang sesuai, baru jumpa. tu pun kena godek² skit. ok la tu..

Camne raya korang? aku punya raya biasa aje. buat kerja. tak beraya sangat. takde mood la.
Maybe sebab kerja yang banyak menimbun membuatkan aku takleh nak raya sangat. Ye la,
buat 2 jenis kerja satu masa ni...kena pikir memacam. Ditambah plak dengan keserabutan masalah semasa (aku eksiden raya pertama, sliding sket je), maka uang kena keluar...hahahah!

Tengok la nanti aku update blog ni. aku nak gi makan jap. see yah.

2 comments:

Jaslin Jamaludin said...

hah, ade pon blog.. huhuh..
i followwww.. ;p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...